Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda cultural al Solsonès – 22 de setembre de 2023
  on July 20, 2023

  Viu el setembre al Solsonès! Si no vols perdre detall de les activitats que s’organitzen aquests dies, descarrega’t l’agenda del L'entrada Agenda cultural al Solsonès – 22 de setembre de 2023 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda d’actvitats – Actualitzada 28 de juliol
  on July 14, 2023

  Agenda d’activitats previstes per aquest cap de setmana i també per aquest mes de juliol. Activitats Solsonès 28.07.2023     L'entrada Agenda d’actvitats – Actualitzada 28 de juliol ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda d’actvitats – juliol 2023. Actualitzada 6 de juliol
  on July 7, 2023

  Agenda d’activitats previstes per aquest cap de setmana i també per aquest mes de juliol. Agenda juliol. Activitats Solsonès 06.07.2023 L'entrada Agenda d’actvitats – juliol 2023. Actualitzada 6 de juliol ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda activitats del Solsonès – actualitzada 23 de juny de 2023
  on June 23, 2023

  Agenda d’activitats del cap de setmana del 23 al 25 de juny i durant les properes setmanes. DESCARREGAR AGENDA: Activitats L'entrada Agenda activitats del Solsonès – actualitzada 23 de juny de 2023 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.