Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda març
  on February 29, 2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats de març: AGENDA SOLSONÈS 01.03.2024 Consulta el Programa Fira de Trumfo i la Tòfona de Catalunya NOUS L'entrada Agenda març ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa Fira de Trumfo i la Tòfona de Catalunya
  on February 29, 2024

  Solsona, 2 i 3 de març de 2024 Descarregar programa 20a Fira del Trumfo i la Tòfona 2024 Descarregar cartell Festa del L'entrada Programa Fira de Trumfo i la Tòfona de Catalunya ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda febrer
  on February 2, 2024

  En aquest enllaç us podeu descarregar l’agenda d’activitats de febrer: AGENDA SOLSONÈS 23.02.2024 Descarrega’t el programa de la Fira del L'entrada Agenda febrer ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Anem de carnaval?
  on February 2, 2024

  Aquest febrer anem de Carnaval! Sabies que al Solsonès hi ha tres poblacions que celebren aquesta festa? Actualment, al Solsonès L'entrada Anem de carnaval? ha aparegut primer a Turisme Solsonès.