Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda juny 2024
  on May 31, 2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats del mes de juny: AGENDA SOLSONÈS 13.06.2024 NOUS CANALS AGENDA SOLSONÈS També podeu seguir les novetat de L'entrada Agenda juny 2024 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Benvinguts a Pagès al Solsonès torna els propers 1 i 2 de juny
  on May 22, 2024

  En l’edició d’enguany es podran visitar tres experiències diferents El Solsonès es prepara per celebrar una nova edició de “La L'entrada Benvinguts a Pagès al Solsonès torna els propers 1 i 2 de juny ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda maig
  on May 3, 2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats de maig actualitzada: AGENDA SOLSONÈS 24.05.2024 NOUS CANALS AGENDA SOLSONÈS També podeu seguir les novetat de l’Agenda L'entrada Agenda maig ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Fira de Sant Ponç – 5 de maig de 2024
  on May 3, 2024

  Prades de la Molsosa celebra aquest diumenge la Fira de Sant Ponç Programa d’actes de la Fira de Sant Ponç L'entrada Fira de Sant Ponç – 5 de maig de 2024 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.