Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Carnaval de Solsona 2023
  on January 30, 2023

  Carnaval de Solsona, del 16 al 22 de febrer Arriba 53a edició del Carnaval de Solsona i recupera la seva L'entrada Carnaval de Solsona 2023 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Festa de Sant Antoni a Solsona – programa d’actes
  on January 19, 2023

  Programa d’actes Descarregar Programa d'actes Festa de Sant Antoni Abat de Solsona Dissabte, 21 de gener A les 9 h, L'entrada Festa de Sant Antoni a Solsona – programa d’actes ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Jornades Europees de Patrimoni 2022
  on October 6, 2022

  Jornades Europees de Patrimoni al Solsonès De 7 al 9 d’octubre de 2022 El cap de setmana del 7 al L'entrada Jornades Europees de Patrimoni 2022 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Descarrega’t l’agenda d’agost!
  on July 29, 2022

  Agenda d’activitats d’agost al Solsonès Aquest mes d’agost el Solsonès es vesteix de festa i s’omple de música i també L'entrada Descarrega’t l’agenda d’agost! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.