Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda del 4 al 12 de desembre
  on December 4, 2021

  Consulta l’agenda del 4 al 12 de desembre al Solsonès: Agenda Solsonès Viu la màgia del Nadal al Solsonès! A partir L'entrada Agenda del 4 al 12 de desembre ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa d’actes de la Fira del Tió
  on December 2, 2021

  Fira del Tió Solsona, dissabte 4 de desembre Programa d’actes De 10 a 20 h Fira del tió i mercat L'entrada Programa d’actes de la Fira del Tió ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda del 26 al 28 de novembre de 2021
  on November 26, 2021

  Descarregar agenda Solsonès – 26.11.2021 Aquest cap de setmana no et pots perdre… Divendres, 26 de novembre SOLSONA: INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ. L'entrada Agenda del 26 al 28 de novembre de 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • La Fira del Tió de Solsona recupera la presencialitat
  on November 24, 2021

  Solsona, 4 de desembre de 2021 El mercat de Nadal presentarà una desena d’artesans locals a la plaça Major Consultar L'entrada La Fira del Tió de Solsona recupera la presencialitat ha aparegut primer a Turisme Solsonès.