Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Descarrega’t l’agenda d’agost!
  on July 29, 2022

  Agenda d’activitats d’agost al Solsonès Aquest mes d’agost el Solsonès es vesteix de festa i s’omple de música i també L'entrada Descarrega’t l’agenda d’agost! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • IV Fira del drap piteu – programa d’actes
  on July 28, 2022

  Sant Llorenç de Morunys, 30 i 31 de juliol de 2022 Programa d’actes de la Fira del Drap Piteu Dissabte, L'entrada IV Fira del drap piteu – programa d’actes ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Solsona dona la nota 2022
  on July 6, 2022

  Solsona dona la nota Estiu 2022 A l’estiu Solsona es converteix en una fàbrica musical. El divendres 8 de juliol L'entrada Solsona dona la nota 2022 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Trobada de Gegants a Solsona – 9 de juliol
  on July 6, 2022

  Trobada de Gegants a Solsona La Colla Gegantera del Carnaval de Solsona organitza la XII Trobada de Gegants que tindrà L'entrada Trobada de Gegants a Solsona – 9 de juliol ha aparegut primer a Turisme Solsonès.