Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Arriba la 5a edició del Festival Espurnes Barroques al Solsonès!
  on May 2, 2022

  Arriba la 5a. edició del Festival Espurnes Barroques El Festival Espurnes Barroques arriba a la seva cinquena edició i s’han L'entrada Arriba la 5a edició del Festival Espurnes Barroques al Solsonès! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa d’actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona
  on April 28, 2022

  Fira de Sant Isidre de Solsona 14 i 15 de maig de 2022 Programa d’actes Fira de Sant Isidre Solsona. L'entrada Programa d’actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda setmana Santa 2022
  on April 14, 2022

  Agenda d’activitats del 15 al 18 d’abril Descarregar agenda: Activitats Solsonès – 12.4.22   L'entrada Agenda setmana Santa 2022 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Visites guiades de natura i senderisme
  on April 4, 2022

  Visites guiades de natura i senderisme Sent, observa, toca i olora la primavera Arriba la primavera i Sàmara Natura dona L'entrada Visites guiades de natura i senderisme ha aparegut primer a Turisme Solsonès.