Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Actes previs de la Fira de Sant isidre de Solsona
  on May 7, 2021

  Actes previs de la Fira de Sant isidre de Solsona Del 13 al 16 de maig de 2021 Dimecres, 13 L'entrada Actes previs de la Fira de Sant isidre de Solsona ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Espurnes Barroques 2021
  on April 30, 2021

  Espurnes Barroques Del 14 de maig al 13 de juny de 2021 El festival Espurnes Barroques posa en valor el L'entrada Espurnes Barroques 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya
  on February 24, 2021

  La Trumferia substituirà el mercat de la Fira del Trumfo i la Tòfona L’organització instal·larà el punt de venda de L'entrada Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • CONCURS FOTOGRÀFIC “EL SOLSONÈS” 2021
  on January 18, 2021

  ERMITES, ESGLÉSIES I SANTUARIS SÓN EL MOTIU DEL DESÈ CONCURS DE FOTOGRAFIA “EL SOLSONÈS” Cada autor podrà presentar un màxim L'entrada CONCURS FOTOGRÀFIC “EL SOLSONÈS” 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.