Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Barri de les lletres i la música
  on August 2, 2021

  Barri de les lletres i la música Del 3 al 14 d’agost de 2021 Durant la primera quinzena d’agost, Solsona L'entrada Barri de les lletres i la música ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Fira del Drap Piteu 2021
  on July 14, 2021

  Fira del Drap Piteu 2021 Sant Llorenç de Morunys, 24 i 25 de juliol Programa d’actes El mercat medieval i L'entrada Fira del Drap Piteu 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Donem la benvinguda al Pop!
  on July 9, 2021

  Actes de presentació del Pop Us presentem el programa de la jornada de presentació del Pop. El proper 17 de L'entrada Donem la benvinguda al Pop! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Solsona, dona la nota
  on July 9, 2021

  Aquest estiu ‘Solsona dona la nota’ amb una trentena d’actuacions musicals Bona part de les convocatòries són d’entrada lliure Diversitat L'entrada Solsona, dona la nota ha aparegut primer a Turisme Solsonès.